Compleet cadeaupakket met kaarsen

Geef je zakelijke relaties en werknemers een cadeaupakket met kaarsen dat niet alleen verfijnd is, maar ook een gevoel van ontspanning, genot of comfort biedt. Onze speciaal samengestelde zakelijke cadeaupakketten met kaarsen combineren de tijdloze charme van kaarslicht met hoogwaardige producten van topkwaliteit. Of je nu kiest voor een gastronomische aanvulling met wijnen of delicatessen of voor een relax-pakket, deze cadeaupakketten met kaarsen vallen altijd in de smaak.

Gastronomisch pakket: Kaarsen en wijn cadeaupakket


Ontdek het perfecte cadeaupakket om een warme en gezellige sfeer te creëren: ons betoverende assortiment van kaarsen en wijn! Verras een medewerker, klant of persoonlijke relatie met deze prachtige combinatie van ontspanning en genot. Laat de betoverende gloed van onze elegante kaarsen je huis omhullen terwijl je geniet van een glas heerlijke wijn. Dit cadeaupakket biedt de ideale ingrediënten voor een onvergetelijke ervaring. Verwen je zintuigen en breng de magie tot leven met ons mooie kaarsen- en wijncadeaupakket dat geschikt is voor de meest uiteenlopende gelegenheden.

Oudste wijnwinkel


In samenwerking met de oudste wijnwinkel (1833) uit Utrecht, Wijnkoperij Henri Bloem, hebben wij een mooi cadeaupakket samengesteld. Een bijzondere wijn en een handgemaakte kaars van de Domtoren, samen verpakt in een houten Henri Bloem wijnkist.

Dit voorbeeld kost €50,-.  Natuurlijk kan in overleg een andere kaars of wijn gekozen worden dan in dit voorbeeld.

Relax-pakket: Kaarsen en ontspanning cadeaupakket


Onze kaarsen creëren een rustige ambiance en bevorderen een gevoel van welzijn, perfect voor ontspanning na een drukke werkdag. De handgemaakte kaarsen voegen een vleugje warmte en licht toe aan elke ruimte, waardoor ze ideaal zijn voor een stijlvol kantoor of gezellig voor thuis. De decoratieve kaarsen dienen als prachtige accenten, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat. Combineer de unieke kaarsen met mooie geurstokjes, diffusers of andere relax-artikelen naar wens en je biedt een prachtig cadeaupakket aan je medewerker, klant of andere zakelijke relatie.

Personalisatie op maat

Bovendien kunnen we de cadeaupakketten personaliseren met je bedrijfslogo of een speciale boodschap op de verpakking van de kaars, waardoor ze je waardering of betrokkenheid laten spreken. Of je nu op zoek bent naar geschenken voor zakelijke evenementen, waardering van je medewerkers, jubilea of als kerstpakket, de ervaring leert ons dat onze cadeaupakketten met kaarsen altijd in zeer goede smaak vallen.

Neem vandaag nog contact met ons op om je specifieke wensen te bespreken.