Drie goede redenen om een kaars als relatiegeschenk te geven:

1. Een kaars is een blijvende herinnering

Jouw medewerker, zakelijke partner of klant wordt herinnerd aan jouw bedrijf en de band die je met hen hebt opgebouwd. Het is een subtiele manier om je aanwezigheid in hun gedachten te houden en jullie connectie te versterken.

2. Unieke elegantie

Kaarsen voegen elegantie toe aan elke ruimte. Onze handgemaakte kaarsen zijn verfijnde ontwerpen van prachtige torens & erfgoed uit Nederland. Met hun mooie kleuren en unieke vorm zijn ze een echte eye catcher!

3. Een kaars is een gewaardeerd cadeau

Bij het kiezen van een relatiegeschenk is het belangrijk om aandacht te besteden aan kwaliteit en persoonlijkheid. Personaliseer de kaarsen door deze te kiezen in bijv. de kleur van de huisstijl en voeg een persoonlijke boodschap toe. Onze kaarsen worden gemaakt met respect voor mens en milieu. Zo kan je met een gerust hart een geschenk geven dat gewaardeerd wordt en ook in lijn is met de bedrijfsvisie op duurzaamheid.

Makkelijk kaarsen bestellen

  • Bestellen kan via de webshop, per e-mail of telefoon.
  • Wij leveren ook grote aantallen, neem hiervoor graag even contact met ons op.
  • Betaling op de webshop gaat via IDEAL, een factuur kan indien gewenst worden nagezonden.
  • Betaling bij bestellingen via email of telefonisch kan via factuur met een betaaltermijn van 14 dagen. Bestellingen die binnen deze termijn geleverd moeten worden, leveren wij na ontvangst van de betaling.
  • Let op; facturatie is alleen mogelijk met een PDF-factuur, E-facturatie is niet mogelijk
  • Verzending verloopt via PostNL of onze eigen bezorgservice.

Kaarsen van Torens - Utrecht made

Utrecht Made

Utrecht Made is hét makersnetwerk van Utrecht en fungeert als het platform voor Utrechtse makers en hun producten. De missie is de lokale maakcultuur onder de aandacht brengen bij een groter publiek. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel!. Kaarsen van Torens werkt al sinds 2016 samen met Utrecht Made. Utrecht Made toont onze kaarsen op de Utrecht Made Shop. En je kunt bij Utrecht Made terecht voor de originele Domkaars als onderdeel van het Utrecht Pakket

Amsterdam Made  

Amsterdam Made laat zien wat de Metropool Amsterdam in huis heeft. Lokale, duurzame  producten en hun vakkundige, creatieve makers.  

Kaarsen van Torens is officieel lid van Amsterdam Made. Onze producten zijn door de  Amsterdam Made jury beoordeeld op de kernwaarden duurzaamheid, creativiteit en  vakmanschap. Met trots dragen wij nu het Amsterdam Made Keurmerk; een kwaliteitslabel  voor lokale en duurzame producten.  

Amsterdam Made toont onze producten op De Amsterdam Made Shop; dé online verzamelplek voor lokale en duurzame producten uit de Metropool Amsterdam. Via de Amsterdam Made Shop koop je de producten direct van de maker, waardoor de marge bij ons blijft.

Wij hebben goede relaties als kerstgeschenk de Martinitoren kaars gegeven. De persoonlijke aflevering van de kaarsen op ons Seatrade kantoor in Groningen hebben wij heel erg op prijs gesteld. 

De ridderzaalkaars is een vast item in onze cadeaukast om ons personeel, onze samenwerkingspartners of onze leveranciers in het zonnetje te zetten. De kaars is erg geliefd door zijn detaillering en de echte groen-gele Haagse kleurstelling die wij in Den Haag uiteraard verkiezen. Deze blijk van waardering valt altijd in de smaak.

De Domtoren kaars is een vast geschenk in onze cadeaukast voor o.a. alle feestelijke Utrecht pakketten die de Gemeente Utrecht uitreikt aan haar burgers bij speciale jubilea en gelegenheden.

De Vrijwilligerscentrale Utrecht waardeert in samenwerking met de gemeente en Utrechtse ondernemers jaarlijks alle vrijwilligers die zich inzetten voor onze stad. We zijn heel blij dat we dat met deze mooie Domtoren kaars kunnen doen.

De Ridderzaal kaars heeft een mooi plekje gekregen in mijn werkkamer.

Kaarsenmakerij Snel heeft het officiële keurmerk van Amsterdam Made ontvangen; hét kwaliteitslabel voor lokale en duurzame producten.