Brandaris kaars

De grote maat Brandaris kaars is verkrijgbaar; hoogte 22cm, in de 5 eilandkleuren, per stuk verpakt in eigen kadodoosje. Verkrijgbaar in onze webshop of bij de VVV op het eiland. Deze grote kaars, gemaakt naar het model van vuurtoren De Brandaris op Terschelling is nieuw in het assortiment van onze kaarsen. Naast het kleine souvenir Brandaris kaarsje van 11cm hoogte is deze kaars 22cm hoog. Een bijzonder kado om te geven en te ontvangen, met een speciale herinnering aan Terschelling.

 

amsterdammertje

De kaars van het amsterdammertje als kado, herinnering, souvenir of relatiegeschenk. Het Amsterdamse (parkeer) paaltje is bekend als het amsterdammertje. In eigen atelier maken wij diverse bijzondere kaarsen van torens of andere iconen van steden. Vanaf nu is dit bijzonder leuke Amsterdamse souvenir verkrijgbaar in onze webshop en houd de website in de gaten om te weten waar deze kaars straks ook in Amsterdam verkrijgbaar is. De kaars is ca. 15cm hoog en het stoeptegeltje ca. 6cm bij 6cm. De kaarsen worden per stuk verpakt in een 100% biodegradable kraft kadodoosje en zijn verkrijgbaar in de kleuren roodbruin, antiekgroen en antraciet. In overleg is het uiteraard mogelijk ook andere kleuren te maken. Een leuk kado om te geven en te ontvangen, vaak met een speciale gedachte of herinnering aan Amsterdam.

 

 

 

 

Op 25 september 2015 hebben 193 wereldleiders zich verbonden aan 17 doelen om wereldwijd bij te dragen aan duurzame ontwikkeling. Tussen nu en 2030 richten zij zich onder andere op  het uitbannen van wereldwijde armoede en ongelijkheid, het tegengaan van klimaatverandering en het creëren van een welvarend en vreedzaam bestaan voor iedereen. Ook Utrecht doet met met Goals en Gifts. Bij Utrecht4GlobalGifts bestel je mooie relatiegeschenken, cadeaus of kerstpakketten die iets vertellen over Utrecht als stad die zich inzet voor de Gobal Goals. Een overzicht van de producten ziet u via onderstaande link.

https://www.utrecht4globalgoals.nl/site/assets/files/1044/u4gg_product_info_2019_1.pdf