kaars Utrecht Domtoren

De hoogste toren: kaarsen van 1 meter hoog

Kaarsen vullen een huis met warmte en licht. Bij Kaarsen van Torens nemen we dit naar een hoger niveau met onze indrukwekkende kaarsen, die tot maar liefst 112 cm hoog reiken. Met kaarsen van 1 meter hoogte haal je een stukje van jouw favoriete stad in huis. 

Grote kaarsen, groot effect

Onze kaarsen tot 112 cm hoog zijn niet zomaar kaarsen; het zijn kunstwerken op zich. Een echte blikvanger die een huis meteen vult met sfeer en warmte. Of je ze nu plaatst op een eettafel, bij de open haard of een speciale hoek, ze trekken onmiddellijk de aandacht en creëren een sfeer van elegantie.

Onze grote kaars van 1 meter hoog is de iconische toren uit de Domstad. De Domtoren  vertegenwoordigt de trots en het erfgoed van Utrecht. Het is een symbolische toren die stand houdt, ongeacht de obstakels die op haar pad komen. Deze bijzondere kaars representeert de veerkracht en het doorzettingsvermogen van de stad Utrecht, die herhaaldelijk getroffen is door verschillende uitdagingen en tegenslagen.

De Magie van Langdurige Brandtijd

Met hun imposante hoogte brengt deze kaars niet alleen een visueel spektakel, maar ook langdurig licht. De langere brandtijd geeft je meer gelegenheid om te genieten van de sfeer die ze creëren. Ze zijn perfect voor lange avonden bij kaarslicht en speciale gelegenheden die een blijvende indruk achterlaten. 

Diverse Stijlen en Kleuren

Kies een kaars die helemaal bij jouw stijl past. Bepaal de grootte van de kaars, de vorm en de kleur. Onze kaarsen zijn in verschillende maten te verkrijgen, van 11 cm tot 112 cm. Ook kun je kiezen uit een groot scala aan kleuren. Van terracotta tot lavendel en nog veel meer. Combineer ze om een prachtig visueel statement te maken.