• Domtoren kaars banner

Als ‘dames van de Domkaars’ zijn we trots op ons erfgoed, de originele Domkaars die de verbondenheid met de Domtoren van Utrecht symboliseert. Onze missie is duidelijk: het verspreiden van het symbolische licht van de Dom, het versterken van trots en verbondenheid in onze stad. Elke Domkaars draagt een uniek verhaal of herinnering aan Utrecht en is bedoeld om in elke Utrechtse huiskamer een symbool van trots te zijn.

Meer informatie opvragen?

Ruuds waskit - kaarsenmakelaarij

Identiteit

Wij zijn als de makers van de originele Domkaars vertegenwoordigers van de Utrechtse Dom, die verbinding en trots willen brengen in onze stad en daarbuiten.
Onze naam ‘de dames van de Domkaars’ weerspiegelt onze rol als maker van het symbolische licht van de Dom en onze verbondenheid met Utrecht.

Missie

Wij ‘de dames van de Domkaars’, zijn de makers van de originele Domkaars; een geschenk met een verhaal, vaak met een speciale gedachte of herinnering aan Utrecht. Met onze Domkaars willen wij het symbolische licht van de Dom verspreiden en onze stad op een unieke manier vertegenwoordigen.
Onze missie is dé Domkaars in iedere Utrechtse huiskamer als symbool voor trots en verbondenheid.