Ruuds waskit - kaarsenmakelaarij

Ga op pad voor de leukste kaarsen in Nederland

Nederland wordt betoverd door kaarslicht deze winter met de leukste kaarsen van de mooiste gebouwen uit ons kleine landje. Of je nu op zoek bent naar een gezellige sfeer voor je huis of een perfect cadeau wilt vinden, bij Kaarsen van Torens begint jouw knusse en warme gevoel. Wij geloven in exclusiviteit en streven ernaar om bijzondere samenwerkingen aan te gaan met partners die onze passie voor kaarsen delen. 

Lichtpuntjes in de Grachten: Kaarsen in Amsterdam

Amsterdam, met zijn betoverende grachten en gezellige sfeer, is de ideale plek om de magie van kaarsen te ontdekken. In de schilderachtige straten van Amsterdam vind je onze kaarsen in Regalo Gallery en I Amsterdam shop. Deze kaarsen winkels in Amsterdam zitten midden in het centrum. Laat je betoveren door de verscheidenheid aan lichtpuntjes die de grachtenstad te bieden heeft.

Unieke Stadslichten in Groningen 

Ontdek de kunst van kaarsen maken in het hart van Groningen! In onze ambachtelijke kaarsenmakerij in Groningen komt creativiteit tot leven. Laat je inspireren door de ruime keuze aan kleuren, vormen en groottes om unieke kaarsen te creëren. Kies voor handgemaakte kaarsen als het perfecte relatiegeschenk uit Groningen. Een lichtend symbool van waardering en vakmanschap, rechtstreeks van onze kaarsenmakerij naar jouw speciale relaties. Geef een geschenk met een persoonlijke touch en ontdek de magie van kaarsen maken in Groningen!

Sfeerlicht uit de Domstad

Kaarsen van Torens heeft een speciale band met Utrecht, en dat zie je terug in onze verkooppunten. Onze kaarsen vind je op geselecteerde locaties door heel Utrecht. Deze verkooppunten zijn helemaal in de lokale sfeer en gastvrijheid van deze prachtige stad. Stap binnen bij deze verkooppunten en laat je meevoeren door de warmte en het licht van Kaarsen van Torens.

Onze Kaarsen op het adembenemende Terschelling

Zelfs op het prachtige Terschelling zijn er verschillende plekken waar je onze kaarsen kunt kopen. Deze zorgvuldig geselecteerde verkooppunten op dit adembenemende eiland zijn de perfecte plekken om onze betoverende kaarsen te ontdekken en te ervaren. Of je nu een lokale bewoner bent of Terschelling bezoekt, onze kaarsen verspreiden warmte en magie, waar je ook bent.

Het haagse sfeertje in de vorm van een kaars

Tot slot is er in het centrum van Den Haag ook een heerlijk plekje waar je kaarsen van de Ridderzaal kunt kopen. Neem een stukje Den Haag meer naar huis en geniet thuis van de betoverende sfeer die onze kaarsen creëren. Gewoon omdat Den Haag jouw favoriete stad is of omdat je een dagje uit onvergetelijk wil maken. 

Altijd en Overal Beschikbaar

Naast onze fysieke verkooppunten hebben we ook een online platform waar je op elk moment van de dag toegang hebt tot ons complete assortiment. Of je nu in Utrecht woont of aan de andere kant van het land bent, onze online winkel (https://kaarsenvantorens.nl/verkooppunten/) is jouw virtuele toegangspoort tot de magie van Kaarsen van Torens.

 

Verzamel en koester jouw herinneringen van een heerlijk dagje uit of geef jouw favoriete stad cadeau. Laat je betoveren door de wereld van kaarsen in de charmante kaarsenwinkels door heel Nederland. Ontdek de perfecte kaars voor elke gelegenheid en vul je huis met de warmte van kaarslicht. Ontdek hier al onze verkooppunten in Nederland.

https://kaarsenvantorens.nl/verkooppunten/